СЛЕДВАЙТЕ НИ:
КОНТАКТ: 0896 800530
office@zahranvane.com
АДРЕС: София,
Царигр.шосе 133, БИЦ ИЗОТ
РАБОТНО ВРЕМЕ: 10:00 - 17:00
Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Новини - 10.03.2018

Захранване Ком представи нови продукти на Секюрити Експо 2018

Захранване Ком взе участие в изложението Секюрити Експо, което се проведе от 7 до 10 март т.г. в Интер Експо Център, и представи редица нови продукти, подготвени специално в контекста на събитието, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от компанията.

"Удовлетворени сме от участието си на "Секюрити Експо 2018". Срещнахме се както с наши дългогодишни партньори, така и с много потенциални нови клиенти. Установихме контакти с производители от бранша, с които предстои да обсъждаме евентуални съвместни проекти. Затвърдихме и - надявам се - предстои да увеличим присъствието на нашия бранд на пазара за охранително и телекомуникационно оборудване. Изказваме благодарности към екипа на "Интер Експо Център" за съдействието им преди и по време на изложбата", коментираха Захранване Ком.

Акцент от фирменото представяне бяха новите продукти за компенсация на загуби по кабелите при 12V системи за видеонаблюдение, като от компанията подчертаха, че интелигентното техническо решение в комбинация с експресивната демонстрация са били много добре посрещнати както от установени партньори, така и от техници, които за пръв път се запознават с дейността на фирмата.

"Планираме да участваме на Международния технически панаир в Пловдив през есента. Там ще представим други нови продукти с предимно индустриална насоченост", допълниха Захранване Ком.