СЛЕДВАЙТЕ НИ:
КОНТАКТ: 0896 800530
office@zahranvane.com
АДРЕС: София,
Царигр.шосе 133, БИЦ ИЗОТ
РАБОТНО ВРЕМЕ: 10:00 - 17:00
Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Партньори

MPL Power Elektro Sp. z o.o., Полша

MPL Power Elektro е основана през 2005г. и търпи динамично развитие през годините. Започва като дистрибутор на захранванията на Mean Well, с чиято помощ създава няколко свои серии захранвания. От тогава компанията добавя в портфолиото си също и продуктите на най-големия производител на захранвания - Delta Electronics, с които стремително развива нови продукти за пазарите на Централна Европа. По настоящем компанията залага на промотиране само на собствените марки и Delta с международна дистрибуторска мрежа.

Захранване Ком е официален дистрибутор за България на компанията и представя следните брандове:

Delta Electronics POS MW Power ADLER Power GLP


Delta Electronics POS GLP

Валбис Трейд ЕООД, България

Валбис Трейд ЕООД е създадена през 2006г. Тя е е на пазара на специални и индустриални акумулаторни батерии повече от 10 години. Високото качество, което предлага фирмата на своите клиенти, е не само високото качество на самите продукти, а и на самата дейност и обслужване, което е защитено със сертификат ISO 9001:2008.

Фирмата се развива в следните основни направления:

  • Индустриални акумулаторни батерии, Ni-Cd, Pb батерии и сервиз
  • VRLA акумулаторни батерии за UPS и охранителни системи
  • Портативни батерии
  • Сервиз на токозахранващи устойства (ТЗУ) и големи индустриални акумулаторни батерии
  • Рециклиране и изработка на акумулаторни пакети за електрически инструменти, домакински уреди, касови апарати, телефони и др.

Захранване Ком представлява компанията със следните марки акумулатори:

Vision MHB

Oмега Лайт ЕООД, България

Създадена в края на 2005г, фирма ОМЕГА ЛАЙТ ЕООД е една от първите на българския пазар, ориентирана изцяло в областа на LED осветлението, LED екраните и всичко свързано с тяхното развитие и приложение. За сравнително кратката си история, тя се наложи успешно на пазара с коректност, иновативност, професионализъм и качество.

Омега Лайт ЕООД е официален представител за България на MEANWELL - водеща световна компания, специализирана в производството на захранващи блокове. Производството включва над 3600 стандартни модела, които намират широко приложение в комуникациите, индустриалната автоматизация, LED осветлението, медицинската техника и мн.др.

Захранване Ком представлява компанията със специализирани захранващи блокове от марката MeanWell:

MeanWell

Сътрудничеството на Захранване Ком с Омега Лайт продължава със съвместни разработки на специализирани LED драйвери.