Zahranvane.com Вход в профила

Количка

Количката Ви е празна.

За нас

ИСТОРИЯ НА КОМПАНИЯТА

Захранване Ком е компания с десетгодишна история на българския пазар, създадена от млади специалисти, дипломирани в области, свързани с електротехниката и електрониката.
Изследователските ни дейности започнаха през 2005 г.  Няколко години по-късно, през 2008 г., пуснахме първата версия на сайта ни.
Постепенно стигнахме и до идеята за внос и търговия с готови модули. Като резултат от това се появи електронният магазин zahranvane.com. В началото магазинът функционира към фирмата СТАС ООД, а през 2015 г. беше сформирано отделно дружество Захранване Ком ЕООД, което по-късно се трансформира в ООД. Новото дружество продължи да разработва електронни продукти както за интернет мрежи и видео наблюдение, така и за други цели.

 

ЕКИП

Екипът на Захранване Ком се състои от млади специалисти - инженер-проектанти, монтажници, служител за работа с клиенти и куриери.
През годините екипът ни е натрупал опит в разработването на редица проекти, свързани с аудио захранване, захранване на индустриални лазерни диоди, преобразуватели за соларни електроцентрали, преобразуватели предназначени за резервно електрозахранване и други.
 

КОИ СА НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

Основното предимство в работата на Захранване Ком е професионализма, въз основа на който подбираме и предлагаме продуктите си.
Ние разбираме значението на оптималните решения за системите и устройствата, които предлагаме и се придържаме към този принцип на работа с нашите клиенти.
Гарантираме безпроблемна работа на всички закупени компоненти и системи,  утвърждавайки бранда Захранване Ком като символ за качество и надеждност на българския пазар.
Предлагаме гъвкави решения , за да отговорим максимално ефективно според нуждите на конкретния клиент, като се стремим да намерим решение при наличието на проблем, дори и да не е свързан с наш продукт.
Предоставяме допълнителна полезна информация и подробно описание за всеки наш продукт, така че да улесним максимално нашите клиенти в избора и приложението на закупеното оборудване.
При необходимост и поръчка от клиенти можем да създадем дизайн и да организираме производство на продукти по техни идейни проекти.
 

ПОСТИЖЕНИЯ НА КОМПАНИЯТА

Постиженията на Захранване Ком са резултат от работата по проекти в различни направления:

  • надеждни захранвания за постоянен работен режим 24/7;
  • импулсни захранващи блокове за аудио оборудване;
  • преобразуватели за индустриални лазерни диоди;
  • преобразуватели за соларни електроцентрали;
  • коректори на фактор на мощност (PFC);
  • преобразуватели за резервно електрозахранване (UPS)
  • и други.

Започвайки от идейни проекти по наши дизайни постигнахме широка гама от продукти. В началото разчитахме основно на ръчно производство, докато сега вече производството ни включва редица подизпълнители за постигане на добро качество и гъвкавост.
 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАШИТЕ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Захранване Ком предлага конкурентни цени на захранванията, измервателните системи, зарядните устройства, комуникационните модули и другите продукти.
Предлагаме и промоционални пакети, които допълнително ви спестяват средства.
В нашия електронен магазин можете да направите поръчка на продукти и без да сте се регистрирали в сайта ни.
Можете да направите своите поръчки и по телефона или на електронния ни адрес.
Поръчаните от вас продукти ще бъдат изпратени в същия работен ден, и ще ги получите на следващия работен ден, или най-късно в срок от 2 работни дни.
Ние се отнасяме към нашите клиенти като към желани и уважавани партньори. Изучаваме нуждите им и проследяваме покупките им, за да им предложим последните промоции и най-новите продукти, от които се нуждаят техните устройства и системи.
 

ОТСТЪПКИ И ПРОМОЦИИ ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ

Захранване Ком предлага редица отстъпки за големи клиенти - интернет доставчици, съобразени с конкретните договорености между двете страни.
Компанията е разработила система за работа с дистрибутори, на които се предлагат специални оферти.
Регулярно предлагаме постоянни промоционални пакети за интернет мрежи, както и отделни промоции за любителски продукти.