Zahranvane.com Вход в профила

Количка

Количката Ви е празна.

Методи за доставка

Захранване Ком предлага доставка с Еконт Екпрес и Спиди, както и взимане на стоките от наш офис/склад. Клиентът може да избере метода на доставка в процеса на финализиране на поръчката и да укаже там необходимата информация. При избора на куриер и план (икономичен, експресен) се посочват ориентировъчни цени за съответната комбинация. След въвеждане на пълните дани за доставка, може да изпозвате бутона "изчисли цена" и ще видите точната цена, калкулирана от сървърите на съответния куриер. Цената за доставка се заплаща от клиента директно на фирмата-куриер, която е избрана за доставката.

 

ОТ СКЛАД НА ЗАХРАНВАНЕ КОМ

Ако желаете, може да вземете поръчаните стоки от офиса на Захранване Ком в София, бул. Цариградско шосе 133, БИЦ ИЗОТ, Сграда 1.

 

ЕКОНТ ЕКСПРЕС

При желание за доставка с куриер "Еконт Експрес" имате избор от две възможности - да вземете пратката от удобен за Вас офис на куриера или да получите пратката на определен адрес. Доставката "до офис на куриера" е с най-ниска цена. Мрежата от офиси на "Еконт Експрес" е изключително гъста и компанията е представена в голяма част от населените места в България. Доставката до населени места с офис на Еконт се извършва на следващия работен ден, а в останалите - по седмичен график на куриера (обикновено до 2-3 работни дни). Доставката с "Еконт Експрес" до адрес в събота е с допълнително оскъпяване, поради което при поръчка в петък до адрес пратките автоматично се насочват за понеделник. Ако желаете да получите доставка до адрес в събота, моля отбележете това в коментара и ниш ще се свържем с Вас да уговорим условията.

Всички пратки на Захранване Ком по куриер "Еконт" ползват 9% отстъпка от цените за доставка на Еконт Експрес. Отстъпката е начислена в ориентировъчната и изчислената цени за доставка.

 

СПИДИ

При избор на доставка с куриер "Спиди" имате възможност да изберете както доставка до офис на куриера или до Ваш адрес, така и икономичен или екпресен план за доставката. При експресния план срокът за доставка е един работен ден. При икономичен план за доставка поръчката се доставя до два работни дни. През последните години "Спиди" усилено разраства мрежата си от офиси. При избор на този вариант може да проверите дали съществува офис на удобно за Вас място.

Всички пратки на Захранване Ком по куриер "Спиди" ползват 15% отстъпка от цените за доставка на Спиди. Отстъпката е начислена в ориентировъчната и изчислената цени за доставка.